Tegnap este két találkozót rendeztek a labdarúgó BL-ben, a nyolcaddöntők  a Real Madrid és a Manchester City továbbjutását hozták.

Madridban nagy csatában 1-1-es döntetlen született a Real Madrid és az RB Leipzig összecsapásán. Az eredmény a spanyol királyi alakulat továbbjutását jelentette, mivel a párharc első mérkőzésén a Madrid 1-0-ra győzött Lipcsében, így végül 2-1-es összesítéssel jutott tovább. A találkozó góljait Vinicius Junior, illetve a magyar válogatott Willi Orbán szerezték. A lipcseiek kapuját a szintén magyar válogatott Gulácsi Péter védte.

Bajnokok Ligája: még Orban gólja sem volt elég a Real ellen

Bellingham és Orbán csatája a labdáért. Fotó: MTI

A másik találkozón a Manchester City 3-1-re múlta felül dán ellenfelét, az FC Köbenhavn-t. Akanji, Alvarez és Haaland talált be az angolok részéről, a dánok szépítő gólját Elyonoussi szerezte. A City 6-2-es összesítéssel jutott tovább.

A tegnapi játéknapot követően négy hely már elkelt a legjobb nyolc között: a Bayern München, a Paris Saint-Germain, a Real Madrid és a Manchester City kvalifikálta magát mostanáig. A másik négy résztvevő kilétére a jövő heti nyolcaddöntőket követően derül fény.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.