Nem teljesen lehetetlen.

Kiszámolták: selejtezők nélkül is ott lehet a Bajnokok Ligája főtábláján a Ferencváros

Mezei Szabolcs, a Paksi FC és Muhamed Besic, az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában, december 10-én. A mérkőzést a Paksi FC nyerte 3-2-re.Kép: MTI/Vasvári Tamás 

Lehetséges, hogy nem kell selejtezőt játszania a Ferencvárosnak a Bajnokok Ligájába (BL) jutásért – számolta ki a focicsapat rajongói oldala, az ulloi129.hu.

Azt írják, a BL-ben a legjobb koefficiensű még – alapesetben – selejtezős csapattal töltik fel a címvédőnek járó helyet, ha a csapat alanyi jogon kvalifikál a sorozatba. Az idei szezonban a magas koefficiensű bajnokok pedig nem szerepelnek eddig túl jól.

Ahhoz, hogy a Ferencváros alapból csoportkörös lehessen – amire még az ulloi129.hu is minimális esélyt lát – olyan feltételeknek kell teljesülnie, mint például az, hogy se a Saktar, se a Koppenhága, se a Dinamo, se a Zvezda ne legyen bajnok, valamint a Ferencvárosnak több koefficiense legyen, mint az Olimpiakosznak.

Forrás: ulloi129.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Olyan lehetetlen mint a fradinak megtanulni focizni és az mlsz-nek leszokni a kivételezésről.
simmering73
A kiskapukeresés az nagyon megy nektek. 90 percben kiharcolni, na ahhoz már nem fűlik a foguk.
namihami
...és még a nagymamának áramszedője.
Több feltétel már tényleg nem!
Sztyepospista
Ha én lennék a primeminister... valamennyi magyar NB. i.- es csapatnak adnék EGYFORMÁN... 5 millió forintot. Ennyit. Aztán gazdálkodjanak belőle, vásároljanak sztárfocistákat, tartsák el magukat a klub saját bevételeiből. Mint ahogy a gyárak is a saját gazdálkoldásaik eredményéből működnek. Ha szarul mennek a dolgok, akkor MEGSZŰNNEK...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.