Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya elárulta, milyen a kapcsolata a miniszterelnökkel.

Marco Rossi a 444.hu-nak adott hosszabb interjút, melyben kitért arra, meddig marad a nemzeti válogatott élén, milyen a kapcsolata Orbán Viktorral, mit vár a nyári Európa–bajnokságtól – írta meg a Goal.com-ra hivatkozva a Mandiner.

Rossi Orbánról: "Biztos fontos ember lehet, mert testőrök őrizték..."

Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. Fotó:  Facebook

„Tegyünk különbséget a céljaink és az álmaink között. Az álmok néha valóra válnak, de ehhez sok elemnek kell egyszerre a helyén lennie. A csoportból való továbbjutás álom lenne. Németország ellen játszunk, amely egy jobb csapat. Svájcra ugyanez igaz. És ott vannak a skótok, akik ellen roppant nehéz játszani. Ez nem egy könnyű csoport. Talán nem olyan komplikált, mint az előző Eb-n volt, de nehéz. Abban bízunk, hogy mindhárom ellenféllel felvesszük a versenyt, az álmunk pedig a továbbjutás. Nem lesz könnyű”

– válaszolta Rossi arra a kérdésre, hogy mit vár az Európa-bajnokságtól.

Az olasz tréner ezután beszélt Orbán Viktorról is, akiről elmondta, sosem adott neki szakmai tanácsot és nem is kérte számon őt.

„Amikor először találkoztunk, valamikor 2012-2013 környékén lehetett a Sóstói-stadionban. Liftre vártunk, és bevallom, elsőre csak azt érzékeltem, biztos fontos ember lehet, mert testőrök őrizték. Aztán a liftben összeismerkedtünk, és dicsérte a Honvédot, amiért soha nem engedjük az ellenfelet játszani. Azonnal felismertem, hogy követi és érti a játékot. Honvéd-edzőként többször is összefutottunk, és pár percet mindig beszéltünk a fociról. De csak a fociról. Aztán kapitányként persze sűrűbben. Soha nem adott nekem tanácsot, vagy kért számon szakmailag”

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mi már azt szeretnénk, ha a román tolvajcigányt és hazaárulót a bűntetésvégrehajtás emberei - smasszerek, perzekútorok- őriznék életfogytig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mi már azt szeretnénk, ha a román tolvajcigányt és hazaárulót a bűntetésvégrehajtás emberei - smasszerek, perzekútorok- őriznék életfogytig.
justhpeter
@Sakk Matt: @csak úgy...: Rossi csak udvarias volt.
csak úgy....
@justhpeter: vagy fosott a testöröktöl! ;)
Billibácsi
Testőrök kísérték? Csak egy nap legyen amikor nem kísérik!
Kádár János
1953-óta csak romlik a magyar labdarúgás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok