Nem rendeznék meg Magyarországon a Forma-1 Magyar Nagydíjat, ha az a Pénzügyminisztériumon (PM) és az Önkormányzati Minisztériumon múlna - írta a Világgazdaság.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Ha kijövedelmező lenne nem kellene félni a megszűnésétől....a butikos, a szálláskínáló meg a sarki kúrva pedig senkit sem érdekel.
basatu
@zsolti: Tudod az adófizetők pénzén építették,az adófizetők pénzén tartják fenn,a hasznot meg az idegenek elviszik.Ennek tetejébe még szennyezik a környezetet ás iszonyú károkat okoznak az élővilágban.Rendezzék Monacóba ott már megszokták a kipufogó bűzt és a sznobok is világot látnak.
zsolti
@basatu: @menasagh: semmi gond, mindent ti sem érthettek :)
ugyeugye
persze, persze. ne legyen semmi ebben az országban. csak akkor meg az lesz a baj.
kt1996
Ha valaki szereti a forma-1-et és akar találkozni velük élöven az ugyis kimégy megveszi a jegyet .
szerintem 2x anyit keresnek ezzel mintha évekig gürcölnének egy irodában vagy valahol mindenki csak magára és a zsebére gondol(minél több annál jobb alapon)csak azt nem veszik észre hogy az átlag ember szert néha kikapcsolódni és nem mindig azt nézni hogy most menyit emelkedik az élelmiszer és elég lesz e a fizum hogy megvegyem a gyereknem a születésnapjára az ajándékot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.