Vitézy Dávid feljelenti Karácsony Gergelyt, amiért a pénteki kampányzáró rendezvény éjszakáján matricával ragasztotta le a főpolgármester-jelölt plakátját. Vitézy Dávid bocsánatkérést is vár egyben a főpolgármestertől.

Mint arról a propeller.hu is beszámolt: Karácsony Gergely és hívei a pénteki kampányzáró rendezvény éjszakáján matricákkal leragasztották Vitézy Dávid plakátjait. A műveletről készült videót Karácsony Gergely Facebook-oldalára föl is tette. Vitézy Dávid ezt nem hagyja szó nélkül: feljelentést tesz – szúrta ki az atv.hu.

Vitézy Dávid: felszólítom Karácsony Gergelyt kérjen bocsánatot – Büntetőfeljelentést is tesz a főpolgármester-jelölt – Ezen nagyon kiakadt

Vitézy Dávid felejenti Karácsony Gergelyt, amiért megrongálta a választási plakátját/Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Vitézy Dávid Facebook-oldalán ezt írta:

„A főpolgármester ma büszkén posztolta ki a saját Facebook-oldalára, hogy választási csalást követ el, amikor felülragasztja az egyik plakátomat. Ezzel egyidejűleg ma ellepték a fővárost olyan impresszum nélküli plakátok, melyek velem kapcsolatban hazugságokat terjesztenek. Nem nehéz kitalálni, hogy ki a forrás: Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció – ezt bizonyítani is tudjuk.”

- szögezte le, majd így folytatta:

„Ha már Budapest köztársaság, akkor vegyük is komolyan: ezért a mai napon bejelentést tettem a választási bizottságnál, és büntetőfeljelentést tettem. Ami ennél is fontosabb: felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a folyamatos jogsértést, és kérjen bocsánatot.”

Vitézy Dávid feljelenti Karácsony Gergelyt, amiért a pénteki kampányzáró rendezvény éjszakáján matricával ragasztotta le a főpolgármester-jelölt plakátját. Vitézy Dávid bocsánatkérést is vár egyben a főpolgármestertől.

Forrás: atv.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
@KisTehen: Rö-helyes ! Ki ez a pasi, hogy lehet tőle bocsikat kérni, ha valaki visszaküldi neki a csomagot, amit eredetileg ő küldött a másinak ? Rohanjon a falnak, majd megtanulja ...
KisTehen
@Toller Béla: igaz ... holnap megtanulja karácsony
vitriol
Felszólítom vitézit, hogy hagyja abba a hazudozást, mert ezzel is bizonyítja: a fidesz futtatja, mert
ennyi hazudozásra csak egy fideszes képes. Én csak egy választó vagyok, de kikérem magamnak, hogy halomra hülyének nézzenek!
KisTehen
@vitriol: itt nem vitézy hazudik ... karácsony saját magát buktatta le ... kirakta a videót a facebook oldalára
levarosbukta
Kis buzzancs, esélye sincs. Köztudott hogy a fideszesek a melegeket utálják. Ennyike

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.