Orbán Viktor is közzétette Facebook-oldalán a nagy hírt, miszerint a kormány visszavásárolta a repteret.

Orbán Viktor reptérrel kampányol – Így örül a miniszterelnök a sikeres visszavásárlásnak

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Ahogy arról korábban írtunk, a kormány hosszas egyeztetés után végre pontot tett az ügy végére, és mai nappal visszavásárolta a budapesti repteret.

Orbán Viktor Facebook-oldalán közölte a jó hírt. Azért kampányolt is egy kicsit.

"Újra nemzeti kézben a reptér!" – írja posztjában.

A mellékelt képen ez olvasható:

A baloldal kiárusította, mi visszaszereztük!

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Talán a kedves nagyérdemű utána nézhetne mit is jelent a koncesszióba adás...az nem tulajdonjog eladás, hanem egy jog az üzemeltetésre, működtetésre. Ugyanúgy, ahogyan a fideSS kormány koncesszióba adta az autópályák üzemeltetési jogát a mészárosnak/orbánnak 35 évre. Csak kérdezem, hogy ettől még az autópályák nem maradtak meg a magyar állam tulajdonában? Tehát nem a tulajdont kellett visszavásárolni, hanem az üzemeltetési jogot...amely immár szabad préda a Co. maffia részére. Mert az állam nem sokáig fogja üzemeltetni a repteret, hanem majd koncesszióba adja valamelyik nemzethy arisztokratának. A magyar annyit ért a gazdasághoz, és a pénzügyekhez...amennyit hazugsággal elhitetnek vele. Gratula...És akkor jönnek a bocik, és ukránoznak, holott azt is leirhatnák, hogy lehetnek azok kinaiak is, akik majd ezután "üzemeltetnek", ha a franciák bele egyeznek. Ja, a tényleges üzemeltetést jelen állás szerint most még az üzemeltetési jog résztulajdonosa francia cég fogja végezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak húgy...
@Dr. Proktor: Ukrán felségjellel...
Béla333
A sok hülyemagyar maffiahívő jól tenné, ha befizetne fejenként 147 ezer Forintot, amennyibe kerül fejenként (a csecsemőtől az aggastyánig!) ez az újabb baromság!
kereső
@Béla333: Miért fizetné be? Állampártunk /álompártunk és kormányunk jó voltából minden magyar ennyi vagyonhoz jutott...de, hogy ezért a vagyonért mennyit is kell majd fizetnünk, azt még nem tudja a kockás papir, sem matolcsy.
Dr. Proktor
@kereső: A Vinci azért nem garancia arra, hogy nem fog a repülőtér lerohadni, mint majdnem minden ahol az állam főtulajdonos!
Lerohasztják és h...ért sz...ért megkapja Lölő vagy a turista hivatal főnöknője, aki már túlságosan örvendezik...
Csak halkan jegyzem meg, hogy a repülőtér önmagában kevés a Tiborcz szállodák megtöltésére!
kereső
@Dr. Proktor: arról nem is beszélve, hogy a 35 évre koncesszióba adott autópálya szerződés sokkal előnytelenebb kondiciókkal kötetett meg az ország számára, mint a reptér üzemeltetési jogának vagyonkezelésbe adása anno.
Dr. Proktor
@kereső: Minden szentnek maga felé hajlik a keze, de a lényeg a mértéken van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.