A világbajnok 800 köbcentis motorra ül a Scot Hondánál, már ma indul a katalán szabadedzésen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ildiki
„Talma a világ legjobbjai közé került, ahová tehetsége alapján eddig is tartozott." (Stefano Favaro)
"Óriási lehetőség. Köszönöm a menedzseremnek, Stefanónak, akivel mindvégig nem adtuk fel, a MOL-nak, hogy kitartottak és kitartanak mellettem. A barcelonai verseny során a motorral való ismerkedés lesz az elsődleges cél, hiszen most ülök majd először fel rá, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam: rászolgáltam e bizalomra. A hátralévő versenyeken szeretnénk felzárkózni az élmezőnyhöz. Hatalmas élmény és érzés lesz holnap kigurulni a boxból az új motorral és mától a királykategóriában versenyeznem a legjobbak között első kelet-európaiként. Ez a hétvége számomra és a szurkolóimnak is a motorozás ünnepe lesz."
Hajrá, Talma!!!
(xu, kár volt a második mondatodért...)
Koronix
Hajrá Talma! Kellenek az ilyen arcok a sportba, akik motiválják a fiatalokat.
xu
@Ildiki: Kedves Ildiki! Félre értettél! Összes kalapomat emelem Talma előtt! Ő még a 250-ben is kezdő volt és nem érett bele! De most 800 kubikcentiméter és 2 ütemű után 4 ütemű! Embertelen kihívás! Németh Balázs is ezzel küzd, csak Ő fordítva. Nem is futotta meg a limitet ez a szimpatikus fiatal ember. De meg fogja futni holnap biztosan! És Talma is fog javulni! Kényszer helyzetbe került; sajnos! De ez a motor nem az a motor, amivel remekelt!
Én tiszta szívemből drukkolok Talmának; bár sajnálom, hogy elhagyta a Balaton-ring Teamot. De, ha a hátra lévő 11 futamon jól szerepel a Gábor, akkor Ő miatta és érdekében fognak jövőre kimenni a versenyre és nem a Tóth és Németh miatt. Tehát valahol bejöhet ez a stratégia is!
Hajrá Talma!
Ildiki
@xu: Jól van, semmi gond! Szurkoljunk együtt Talmának! Éreztem én, hogy nálad is ez az alaphang, ezért nem is értettem igazán azt a mondatot. Ezek szerint jól félre is értettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.