Egyelőre albérletben vannak. A kiút csak a teljes megsemmisülés lehet?

Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
@Koronix: Elolvastam, de FTC gyenge szereplése nem csak tulajdonosokon múlik, biztosan emlékszel rá, hogy a fradinak három év kellet, hogy visszajusson az első osztályba, és ha már belinkelt az oldalt megnéztem a videokat, Te is megnézhetnéd és elmagyarázhatnád, hogy miért skandáljátok a "mocskos zsidók"
és a "diósgyőri cigányok b.... az anyátok" rigmusokat. Mi köze ennek az angol tulajdonosokhoz?
Don Quijote
Elolvastam, és nagyon gyenge indok ez a részetekről.Véleményem szerint ez a társaság fogja kiűzetni a Fradit az élvonalból. Kérdésem ha annyira számít a csapat minek a stadiont felgyújtani, He?
IT
@Koronix: sajnálatos az a lelkület, aki saját kisebbrendűségi érzésének megoldását a "mocskos zsidózásban" látja csak és kizárólag...
51kacsa
Ez a provokatív ordibálás is silány lelkületre vall.Ennek a bizonyos "kemény magnak" egyáltalán mi köze a focihoz? Igazából ez az egész hőbörgés nem a fociról szól!
Még véletlenül sem a foci (ami nincs) a lényeg, hanem a balhé. S ehhez van egy rendőrség, akik nem tesznek semmit, vagy éppen nem tehetnek semmit. Ezért a viselkedésért Angliában 2 év jár a sitten! Ráadásul még nyilvántartásba is veszik a zűrös alakokat!
Koronix
@Don Quijote: @Yeromos: @IT:
muhaha! ti azt hiszitek, h én is "szurkoló" vagyok?! :D életemben nem voltam még meccsen sem, hahaha. csak belinkeltem a cikkben szereplő videóban szereplő linket, h teljesebb képet kapjunk a másik oldal véleményéről. oh istenem, már megint kikkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.