A legjobb magyar játékos családi okra hivatkozik, még nem döntött, megy-e a spanyol válogatottba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

andrewbarlabas
Felhaborito! Nincs ra szukseg, ez nem egy kellemetlen dolog, ha nem akar a magyar valogatotban jatszani akkor tunjon el innen a pi*aba! Bekene vonni az allampolgarsagat is, meg kitiltani az orszagbol eletfogytig! A legrosszabakat kivanom neki, remelem sosem lesz spanyol valogatott!
kicsi07
NA DE NEM EGY EMBERES A MAGYAR VÁLLOGATOTT.ÉN MÁR SOK MECCSET NÉTEM MEG DE NEKEM SOKKAL TÖBBET JELENTENE HA AZ IVÁNCSIK FIÚK VAGY EKLEMOVICS MONDANA NEMET.NA JA NIKOLA...Ő CSAK LETT MAGYAR ÉS NEM SZÜLETETT,DE SOSE TENNE ILYET.EHHEZ POFA KELL.LEGYEN CSAK SPANYOL DE A DÖNTŐBE VERJÜK MEG A SPANYOLOKAT 3 GÓLLAL.TETŰ DOLOG VOLT EZ ÉS ÉRDEKELNE A CSALÁDI ÜGY IS...MI LEHET FONTOSABB EGY ÁLLITÓLAGOSAN PROFI FICKÓNAKMINT A VÁLOGATTT???SOK SIKERT A MAGYAR FIÚKNAK !!!MINDNEK AKI VÁLLALJA AKI MEG NEM ANNAK SEMMI JÓT AZ ÚJ ÉVBEN.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.