A kapusválasztás miatt sokan kritizálták Marco Rossit. A labdarúgó szövetségi kapitány erre elég indulatosan válaszolt. Szerinte Gulácsi jó választás volt. Meg is indokolta, miért.

Marco Rossi labdarúgó szövetségi kapitány úgy véli, Fortuna istenasszonya végre rápillantott a magyar labdarúgó-válogatottra az Európa-bajnokságon azzal, hogy Csoboth Kevin századik percben lőtt góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát – írja a sport 365.hu.

Marco Rossi nem tűrte az igazságtalan kritikát: keményen megmondta azoknak, akik megkérdőjelezték a döntését

Marco Rossi megvédet Gulácsi Pétert/Fotó: MTI/Illyés Tibor

„A skót csapat többet birtokolta a labdát, főleg az első félidőben. A másodikban kiegyenlítettebb volt a 70. perctől. Ennek ellenére több lehetőségünk volt. Nem hiszem, hogy ne érdemeltük volna meg az eredményt"

- szögezte le éjszakába nyúló sajtótájékoztatóján a magyar állampolgársággal is rendelkező olasz kapitány.

"Nagyon csalódott lettem volna, ha pontok nélkül megyünk haza. Lehet így is hazamegyünk, de legalább van három pontunk. Csak a Svájc elleni meccs első félidejét sajnálhatjuk. Németország ellen belefér a kétgólos vereség. Nem voltunk szerencsések a döntő pillanatokban. Most Fortuna istenasszonya végre ránk pillantott, mert eddig felénk se nézett".

Rossi indulatosabban nyilatkozott arról, miért Gulácsit Pétert állította a kapuba. A szakszakvezetőnek nem tetszett, hogy néhány szurkoló erősen megkérdőjelezi a döntéseit. Sokan azt szerették volna, ha Dibusz Dénes véd, aki remek teljesítmény nyújtott a válogatottban, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kijussanak az EB-re

Ugyanakkor mégis Gulácsi kapta meg a lehetőséget. Rossi az M4 Sportnak kijelentette, nem szimpátia alapján hozzák meg a döntést, mert az a cél, hogy a lehető legjobb csapat játsszon.

„Elfogadhatatlan és hihetetlen”

- szerinte ami most Gulácsival történik.

Állítása szerint sokan vannak a döntése ellen, és azt mondják, Dibuszt, vagy Szappanost kellene beállítania a kapuba. Nagyon kedveli a kapusokat, jó a kapcsolatuk, viszont csak egyvalaki állhat ott a kapuban, nem cserélhetnek félidőben. Úgy véli, Gulácsi három egymást követő meccsen hibátlanul védett, ráadásul jól dolgozik nyomás alatt.

Forrás: sport365.hu, M4 Sport

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Az olyan embert aki a magyar labdarúgást nagyon magasra emelte a sikertelenségből , hagyni kellene dolgozni.A sikeres embereket mindig van aki kritizálja, de nekem az a véleményem amíg a csapat sikereket ér el, addig szótlanul figyelnünk kellene hogyan éri el a sikereit!A jót úgy látszik lennének olyanok akik elrontsák csak azért hogy észrevegyük, hogy ők is itt vannak közöttünk!
simmering73
Biztosan továbbjutunk, HA az alábbi három feltételből kettő teljesül... Gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.