BUDAPEST – Sértődötten, egyetlen szó nélkül távozott a Frizbi szerda délutáni felvételéről a Bereczki–Szinetár házaspár. Bosszankodásuknak az volt az oka, hogy  Hajdú Péter (34) úgy döntött, kihagyja műsorából produkciójukat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Mikor inti le már a TV2 a Hajdút emiatt még kevesebb lesz a nézetségük.
safi
Nem bírom a Hajdút, de ez olyan, mintha a főnököm megmondaná mit kell csinálnom, én nem azt csinálom, és még fel is háborodok a végén....
Atomqkac azaz EbUraFakó
Na most, ha azt vesszük, hogy Hajdút mindenki utálja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoli viszobt méltán népszerű, akkor megkérdőjelezném HP épelméjűségét. Ami azt illeti, én Dóráék helyében el sem mentem volna a műsorába. Én nem vagyok színész, de magán emberként sem jelennék meg benne, mert rangon ( minden létező kritikán) aluli !!!!! xD
luciferi
@Atomqkac: Így igaz! Éppen ezt aakrtam írni, hogy miért mennek el ennek a szerencsétlen marhának a műsorába? Annyira nem lehetnek szegények!!!!
vukkocska
Safival kell egyetértenem. Volt egy megállapodás, nem tartották be. Miért is sértődtek meg, nem tudom. Nagyon szeretem ezt a házaspárt, nagyon aranyosak együtt, ezért sajnálom, hogy így alakult. Most kivételesen nem volt igazuk.

@Atomqkac: ők megjelentek, biztos nem olyan ellenszenves nekik Hajdu Péter, mint Neked. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.