Kétnapos versenyt követően február 22-én, hétfőn délután a Budapest Vásárközpont D pavilonjában az e célra felállított arénában kihirdették a Bocuse d’Or melegkonyhás szakácsverseny hazai selejtezőjének eredményét. Az első helyezett Kostyál Gábor (segítője Molnár Péter) lett, a keszthelyi Hotel Helikon képviseletében, második helyezett Lenkei Tamás (Hunguest Hotel Pelion, Tapolca), a harmadik Volenter István (Mala Garden Étterem, Siófok).

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.