Nos, igen. Tudatosabban azzal kapcsolatban, hogy még többet és többet akarunk. Az utóbbi évszázadok során az ételporciók mérete, a muffinoktól egészen a szendvicsekig időről-időre egyre nagyobbra nőtt...

Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

msziki
Az egészséges étkezés, a fittség pénzbe kerül. Egyszerűbben fogalmazva, a soványság jövedelem függő kategória. Nem véletlen, hogy az alacsony jövedelemmel rendelkezők (szegények) körében nő jelentősen a kövérek száma. Ennek oka egyszerű: azt veszik meg ami a legolcsóbb és ezek az élelmiszerek többségében zsiradékokkal telítettek. Érdekes lenne jövedelem kategóriák szerint is vizsgálni a kérdést.
bigyibogyo
@msziki: Félig. Rizs pl. nem olyan drága, hoyg ne lehessen megfizetni. Csak azt kellene venni tészta helyett... Oda figyelés sem kerül pénzbe, a mozgás sem.
Zöldségek sem drágák, mondjuk vacsorára pörkölt helyett.
szaboria
Az olcsó élelmiszerek rengeteg olyn adalékot tartalmaz ami elősegiti a hizást. A kis pénztárcájú emberek pedig csak azt tudják megvenni.
balage
"Érdekes lenne jövedelem kategóriák szerint is vizsgálni a kérdést. "

Jó gondolat, foglalkozunk vele :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.