Van úgy, hogy az ember a nyaralása alkalmával semmi másra nem vágyik, csak hogy egy jégpárás koktéllal a kezében kifeküdjön a "beach"-re, és egész nap csak vízszintesben relaxáljon. A másik véglet, amikor valaki az agyát nem bírja kikapcsolni, és intellektuális feszültség nélkül neki nem is nyaralás a nyaralás. Ez utóbbi vakációs attitűdhöz szeretnénk tippeket adni, vagyis hova utazzunk, ha kultúrára vágyunk?

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keseruimre
nincs is attól jobb, amikor az ember kifekszik a partra, kezében egy nagyon finom jéghideg koktéllal, miközben kedvenc zenéit hallgatja és csak bambul ki a fejéből, miközben a lábunkat a tenger mossa. :)
kiwi
teljesen egyetértek! tenger hullámainak zúgása, homokos part, napolaj-illat, finom jégkrém, és egy klassz sci-fi regény. a pihenéshez ennyi pontosan elég :-)
keseruimre
miről másról szól a nyaralás, ha nem erről? PASSZÍV pihenés. ami nekem mellesleg nagyon megy... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.