Az idei budapesti nemzetközi könyvfesztiválon mutatkozik be az első két e-könyvre épülő hazai vállalkozás, a Bookline és a Líra közös leányvállalata, az eKönyv Magyarország Kft., illetve a Kossuth Kiadó vállalkozása, a multimediaplaza.hu.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Van par gagyisag a cikkben, pl. hogy a celkozonseguk fiatal uzletember lesz, akik gyorsan elnek, es gyorsan akarnak informaciohoz jutni. Szerintem aki konyvet olvas, nem a gyors informacioszerzes vegett teszi, ha info kell, megnezi a laptopjan. Mert az altalaban van a fiatal uzletembereknel. A szemrontosdirol meg annyit, hogy ha csak fenynel lehet olvasni, meg annyit se er, mint egy zs kategorias mobilkijelzo, amin legalabb lehet szabalyozni a hattervilagitast, meg a betumeretet is, nem kell fel centirol olvasni.
bigyibogyo
@csikknorisz: Elkezdtem magyarázni ez ta fénynél olvasást de nincs kedvem gépelni. AZ a jó része, nem használ energiát, tovább bírja az aksi.
Nekem sajna telefon sehogy sem klafa, kicsi.Nem szeretek keresztbe is hosszába is scrollozni :)
csikknorisz
@bigyibogyo: Ennyi erovel maradhatunk a hagyomanyos konyvnel is, ahhoz meg egyaltalan nem kell aksi:) En sem szeretek leptetni oldalra, aztan kovetkezo sornal megint vissza es lefele, de pont erre talaltak ki az olyan alkalmazasokat, amik atalakitjak a tartalmat telefonos kijelzore. En meg itt a Propelleren is eltevednek, ha bekapcsolnam a webes nezetet, lepkedhetnek osszevissza, mobilra atalakitott nezettel meg csak felfele vagy lefele kell:)
msziki
@bigyibogyo: Egyetértek abban, hogy az ára lesz az elsődleges szempont a döntésnél. Ezt követi szorosan a kínálat.
bigyibogyo
@msziki: Jah, de ha az olvasó árából kijön 30 regény és ráadásul egyben kell kifizetni + könyvek is csak 40%kal olcsóbbak akkor már 60 könyv után jön be az ára. 60 könyvet 2-3 év alatt vesz az ember, annyi idő után úgyis cserélni kell az olvasót és még hangulata is más (és elég drága mulatság beleejteni a fürdőkádba). Így nem tudom mi szólna az elektromos verzió mellett.. Jah, de a helytakarékosság
Nah mindegy, Én szinte biztosan e-book reader-t fogok kapni magamtól karácsonyra. Még akkor is ha minden ellene szól :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.