Noha Bódi Margó már nagymama, mégis szívesen megajándékozná urát egy kisbabával. Álma beteljesülésének nincs is biológiai akadálya, hiszen testileg fiatal, és egészséges, mint a makk.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Balázs Margit: Koszonjuk a kioktatast, magunkba szallunk, es megvalasztjuk Miss Universe-nek. Nem tudom, hol volt itt szo segelyrol, rosszindulatrol, stb. Mar a celebekrol szolo gagyi bulvarhireken sem lehet viccelodni? Ha Margo szulni akar, szuljon, az o dolga. Egeszen addig, mig teli nem kurtoli vele a bulvart. A web2 vilagaban elunk, ez ezzel jar.
vukkocska
@Balázs Margit: semmi rosszindulat nincs. 48 évesen azért általában nem magának szül az ember. Nem vall körültekintésre az, ha valaki ilyen későn szül, mert fel is kell nevelni. Családban, szeretetben, türelemmel. A szeretet nem is hiányozna, mert abban nincs hiány a Bódi családban. A nevelés nem a kicsi korban nehéz, hanem éppen a kamasz korban, amikor Margó asszony már elég idős lesz. Nem a Margóval van baj, hanem a korával. Nem igazán egészséges dolog. A rosszindulat nem bennünk van, hanem belőled csöpög.
Major Betty
Szüljön egy gyerekkel több legalább kap családi pótlékot
Don Quijote
@Balázs Margit: Margónak van csunyája Ő mondta, a Guszti meg kormolja ha tetszik ha nem :-)
csutak
Túl nagy a genetikai kockázat!
Lesz egy autista, vagy Down syndrómás gyereke akit majd bevág a zaciba:(
Abban a korban már az unokával foglalkozik aki normális volt addig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.