A finom, foszlós, fonott kalács egész évben is sokszor az asztalra kerülhet. De húsvétkor mindenképpen ott a helye a sonka és a tojás mellett

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Akinek van kenyérsütője még a dagasztást is megspórolhatja. A dagasztó program használatával sokkal gyorsabban elkészül. A gépben a dagasztás után félóráig kelesztjük, majd gyúródeszkán csak fonni kell már a tésztát. Aztán 15 perc kelesztés után az 50 fokos sütőbe tesszük, s míg a sütő 200 fokra melegszik is kel a tészta. Majd 200 fokon 40 percig sütjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.