A The Times a napokban sokkoló vallomást közölt hasábjain. A történet szerzőjének egy ideig szexuális kapcsolata volt a bátyjával, és azért mesélt, hogy a vérfertőzéssel kapcsolatos nézeteket megdöntse, mert szerinte az emberek nem érthetik ezt a sajátságos helyzetet. A vallomás komoly visszhangot kapott, a témáról több tucat fórum nyílt, a reakció megdöbbentő volt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
ez egy nagyon izgalmas téma, főleg azért, mert tabu... szerintem mindenki azt szeret, akit akar. ha férfi szerethet férfit, akkor a hugi is szeretheti a bátyját, és viszont. persze csakis úgy, ha nem születik a kapcsolatból egy beteg kisgyermek. felelősséggel.

egyébként tök jellemző, hogy azok ítélik el legjobban a vérfertőző kapcsolatokat, akiknek van egy ellenkező nemű testvérük... ez nagyon rímel arra, hogy az utasítja el leghamarabb a homoszexualitást, aki bizonytalan a saját szexualitásában, és nem bírja elfogadni, hogy vonzódik a saját neméhez
bogyó
tehát,ha nekem azonos nemű testvérem van,akkor nem kellene elítélnem a vérfertőző kapcsolatot.ha pedig elutasítom a homoszexualitást,akkor bizonytalan vagyok és titokban vonzódok a saját nememhez?
kiwi
- ha tűzzel-vassal háborogsz a homoszexualitás ellen, akkor valószínűleg saját magadban nem tudsz megbarátkozni a saját nemedhez való vonzódással (kivetítesz)

- a vérfertőzést elutasíthatod/elfogadhatod így is úgy is, csak azért lehet erősebb azokban az elutasítás, akiknek van ellenkező nemű testvérük, mert társadalmilag abszolut elfogadhatatlan, hogy a testvéredre akár egy pillanatig is "férfiként/nőként" gondolj. és azoknak, akiknek van más nemű testvérük, sokkal többet szembesülhettek (tudatalatt és tudatosan) ezzel a tiltással életük során.

ezt akartam mondani, elnézést, ha félreérthető voltam :-)
bogyó
lehet én értelmeztem félre a sorokat,de így már ok.:)))Köszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.