Finoman szólva is különös eset történt Ercsiben. Egy férfi vasárnap reggelre virradólag lefújta méreggel egy család több tagját, majd a dulakodásban meghalt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
inkvi
Be kell tartani az eü előírásokat permetezéskor!
Turulmadár
A jog a rendszer és a rendőrség nemtörődömségének a közbiztonság totális szétrombolásának eredménye,ne csodálkozzon senki azon ha valaki a saját tulajdonát védi és ön bíráskodik másokban kárt okozva,a permetező férfi nem volt sem jobbikos sem gárdista,tessék lehet rikácsolni,nagyon nagyon úgy érzem hogy a külföldnek való mindenáron megfelelni akarás miatt a Fidesz sem fog olyan lépéseket tenni melyek a problémát megoldanák,kisebbségeknek joga van a többieknek csak kötelezettsége!
Új alkotmányt ahol nincsenek kiskapuk,a bűnösök bűnhődjenek a többiek élhessenek!
qxy
Semmi köze a politikához, joghoz ,rendszernek.romákhoz .Mi van????
Turulmadár
index.hu/bulvar/2010/05/23/lepermetezett_egy_ercsi_csaladot/
Tessék elolvasni kicsit részletesebben le van írva a történet!Úgy szerintem már érthető lesz!
qxy
Bocsi én csak itt olvastam el a cikket a folytatással,ott tényleg nem írtak ezekről. Így már világos.IGAZAD VAN.
inkvi
@Turulmadár: Így már kerek a kép! Megint az etikumok!
Turulmadár
Hátigen a dolgok nagyon el vannak fajulva!
qxy
Voltam egyszer egy faluba.két roma család költözött a faluba.Senki nem szólt semmit de egyszer oda állt két magyar. Így szóltak. Na nem baj ha itt vagytok, de itt minden ajtó nyitva van. nyitva is lesz! és nem tűnt el eddig semmi De nem is fog! mert ha igen, valaki még aznap innen költözik.Ennyi!!.Ma is ott laknak, jöttek többen is de őket az ott lakó romák zavarták el,mert lopni akartak.Nem kellett rendőr nem volt rasszista senki.és nem tűnt el semmi .
Turulmadár
Ez szép dolog csak sajnos nem ez a jellemző!Nyilván ha a többségük így vélekedne nem itt tartanánk!Egy jó kezdeményezés lehetne a normálisabbjával valamit kezdeni a rosszabbja ellen,de sajnos ez nem lehetséges!
bigyibogyo
Nahát, most olvastam, hogy a gázálarcos férfi nem is volt cigány. csak cigány családra támadtak rá.
Turulmadár
Nem nem volt az,csak elégtételt vett az őt ért sérelmekért mert a rendőrség stb nem tett semmit!Feljebb be van linkelve az indexes cikk!
bigyibogyo
@Turulmadár: Nem láttam. Szóvak önbíráskodtak az öbíráskodón....
Turulmadár
Úgy is fogalmazhatnánk magántulajdon védelme vissza szerzése,de a probléma komplex és összetett egyrészt integrálás,ugyebár csak azt lehet aki elfogadja hogy beillesszék a társadalomba(ehhez munkát kell adni,ehhez iskola vagy képzettség kell,támogatni kell a hazai vállakozásokat,ki kell használni az ország adottságait)Ez egy felelős nemzeti kormány képes végrehajtani aki nem a mindent szabad liberális eszmét hirdeti,hanem erkölcsösre büszkére neveli népét,merjünk nagyok lenni nagyot álmodni kb!Ha ezek a dolgok nincsenek a helyükön marad a példastatuálás,erős elrettentő törvényekkel amikkel a közbiztonságot egy darabig kordában lehet talán tartani!
Ezek híján marad az önbíráskodás az egyik elveszi elrabolja ellopja a másik meg elégtételt vesz,jön a gyűlölet a frusztráltág a mindennapokba,nem törődömség közöny és a nagyurak kik az ország dolgait irányítják a bársonyszékből jót nevetnek a vagyonuk meg csak növekszik,lopnak csalnak hazudnak!
csutak
Ha a megtámadottat el meri itélni a bíróságon, akkor azt mondom, hogy eltörölni parlamentestül az egész csürhét!
Nem kivánatos olyan jogrend, ahol nincs joga a megtámadottnak védekezni nincs joga.
Egy megtámadottól egyetlen agyament barom jogász se várja el, hogy patikamérlegen számolja ki mit tehet.
Szerintem egyet, agyon ütni aki támad!
inkvi
@csutak: De! Mérlegelni kell! Amíg mérlegelsz: kinyírnak! Ennyi a magyar trv!.
bigyibogyo
@Turulmadár: "magántulajdon védelme vissza szerzése" gázálarcban mérget fújva? Inkább gyilkossági kisérlet.
Nem hiszem, hogy érted mi az a liberális. Nem az Én dolgom elmagyarázni, olvass utána mielőtt egy számodra ismeretlen szót használsz.
inkvi
@bigyibogyo: Kérdezlek én! Kőkeményen fizetjük az adónkból a Rendőrséget. Semmit sem tesznek: nem védik az egyént, nem védik a magán tulajdont (autósokat bírságolnak helyette aránytalanul nagy mértékben [számosságban és összegben])! Mindenféle biztonsági szolgálatokkal kell védenünk magunkat és a vagyonunkat (temérdek pénzzel). Ezek a szolgálatok pedig volt és mai rendőrök tulajdonában vannak, ill. ők vesznek benne részt. Ezt miért engedte meg az államhatalom? Remélem ezt is helyre teszi a "felhatalmazott" kormány?!
angyalok
A paraszt bácsi mikor áramot vezetett a kerítésbe az uborka védelmének érdekében, és meghalt egy cigány, a parasztok nagy része azt mondta, hogy jogosan védte a tulajdonát. Akkor ebben az esetben, a cigány család is jogossan védte az életét a gyilkos szándékkal bemenő, pszihopatával szemben. Ja nem mellesleg ajánlani fogom a cigány asszony képviselőnek való jelölését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.