Finoman szólva is különös eset történt Ercsiben. Egy férfi vasárnap reggelre virradólag lefújta méreggel egy család több tagját, majd a dulakodásban meghalt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Ha a megtámadottat el meri itélni a bíróságon, akkor azt mondom, hogy eltörölni parlamentestül az egész csürhét!
Nem kivánatos olyan jogrend, ahol nincs joga a megtámadottnak védekezni nincs joga.
Egy megtámadottól egyetlen agyament barom jogász se várja el, hogy patikamérlegen számolja ki mit tehet.
Szerintem egyet, agyon ütni aki támad!
inkvi
@csutak: De! Mérlegelni kell! Amíg mérlegelsz: kinyírnak! Ennyi a magyar trv!.
bigyibogyo
@Turulmadár: "magántulajdon védelme vissza szerzése" gázálarcban mérget fújva? Inkább gyilkossági kisérlet.
Nem hiszem, hogy érted mi az a liberális. Nem az Én dolgom elmagyarázni, olvass utána mielőtt egy számodra ismeretlen szót használsz.
inkvi
@bigyibogyo: Kérdezlek én! Kőkeményen fizetjük az adónkból a Rendőrséget. Semmit sem tesznek: nem védik az egyént, nem védik a magán tulajdont (autósokat bírságolnak helyette aránytalanul nagy mértékben [számosságban és összegben])! Mindenféle biztonsági szolgálatokkal kell védenünk magunkat és a vagyonunkat (temérdek pénzzel). Ezek a szolgálatok pedig volt és mai rendőrök tulajdonában vannak, ill. ők vesznek benne részt. Ezt miért engedte meg az államhatalom? Remélem ezt is helyre teszi a "felhatalmazott" kormány?!
angyalok
A paraszt bácsi mikor áramot vezetett a kerítésbe az uborka védelmének érdekében, és meghalt egy cigány, a parasztok nagy része azt mondta, hogy jogosan védte a tulajdonát. Akkor ebben az esetben, a cigány család is jogossan védte az életét a gyilkos szándékkal bemenő, pszihopatával szemben. Ja nem mellesleg ajánlani fogom a cigány asszony képviselőnek való jelölését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.