Nincs új a nap alatt. Szerencsére.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atomqkac azaz EbUraFakó
Legfőbb ideje, hogy visszatérjünk a normális emberi kinézethez. A szőrzetet a természet nem véletlenül "találta ki", és nem normális dolog, hogy a divat miatt az emberek pénzt, időt nem kímélve, fájdalmakat tűrve szabadulnak meg a természetes szőrzetüktől.
Egy felnőtt ne nézzen úgy ki, mint a serdületlen gyermek!
Természetesen, ha valakin túl búrjánzás mutatkozik, arra is van megoldás. Van ugyanis fazorínozási lehetőség is, amit otthon is megejthetünk, ingyen, bérmentve és fájdalom nélkül xD
Atomqkac azaz EbUraFakó
@másvirág: Szerinted az a nő jeti, aki a vénuszdombján hagy egy kis szőrt? Az a jeti, akinek a mellkasa, a lába, az ágyéka szőrös? Sajnálom, nekem egy férfi csak ezekkel a jellemzőkkel FÉRFI, a csupasz csigákat nem bírom. Egyébként egy teljesen szőrtelen emberi test engem fiatal gyermekre emlékeztet, és mi sem áll távolabb tőlem, mint a pedofilia! Ez egy hülye divat, ami ráadásul egészségtelen is.
De, képzeld el, a lábamat, a hónaljamat én is szőrtelenítem, de az egyebek fazonra vannak nyírva. Kozmetikus sosem látta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.