Isten verésének tartja Sain Mumtaz, hogy szörnynek született, de vállalja, hogy hordja a keresztet, sőt arról álmodik, hogy egyszer saját vállalkozása lesz. Egyelőre ugyanis koldulásból tartja el magát.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
én amit nem értek, hogy állítólag most már minden civilizált helyen van echózás, terhes kismamák elmennek és megvizsgáltatják magukat stb., így ki tudják szűrni a genetikai malformációkat. azt is megértem, hogy ez a család bizonyára nincs abban a helyzetben, ha ez a fiatalember koldulásból tartja fenn magát. ráadásul pakisztánról van szó, ami vagy civilizált hely, vagy nem, nem tudom, sohasem voltam és gyaníthatóan nem is leszek. amit viszont nem értek, hogy a család ilyen körülmények között miként szólhat bele, hogy műtsék-e vagy sem ezt a szerencsétlent. amúgy pedig lehetnének vállalkozók: mutogathatnák, mint egy cirkuszi majmot, mert most is ezt teszik, csak éppen pénzt nem vesznek el érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.