A szex, amennyire szenvedélyes és élvezetes, éppen annyira nevetséges vagy bizarr is lehet. Gyakran mondjuk, hogy a változatosság az ágyban is fontos, de azért mindennek van határa! Extrém szexfantáziák közül válogattunk.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
A cikk végéről:

"Franco Marco tollából:
Bizarr vagyok
A magam részéről egy bizarr fétist imádok. Szégyen, ciki, para, nem érdekel. Nem gyűröm magamba, kiadom, a világba üvöltöm, nem nyomhat tovább. Meg kell, szabaduljak a tehertől. Tessék, itt van az undorító mocsok. Az én perverz fantáziám mozgatója: a tök átlagos nő. Tudom, tudom, rém kínos. De ez van, erre gerjedek. Durván. Megőrülök a natúr nőtől. Saját mell, valódi vagina, két kéz, két láb, mindezek felett egy hajas fej. Lenyűgöz. Persze, titkolom, csak a legközelebbi barát tudja, ő is furcsán bólogat, ha erről szólok. (Más a lelke, tisztább, kislányokat szeret bámulni titkos weboldalakon, egészséges, igazi férfi ő). Őrültség ez. Nehezen viselem, kirekesztenek, mert különleges vagyok. Nem gerjedek a kutyákra, lovakra, nem izgat a műnő, még ha kivehető is a vagina, nem pisálom le akit szeretek, sőt le se szarom. Nem bírom, ha talppal pofon vágnak, nem maszturbálok sampon miatt, s ha gombás lábú nőt látok, leginkább bőrgyógyászt hívok.
Perverz vagyok.
Kérem, segítsetek!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.