Kezdjük ott, hogy a Megasztár szlogenje a ,, Legenda csak egy van” mögé mindenképpen oda kéne biggyeszteni az évenként szócskát, hiszen amikor a csatorna nézettsége megközelíti a volt Budapest TV adatait, elindítják a sztárcsináló műsort. Azonban ki kell jelenteni: osztálybeli különbség van a két műsor között.

Forrás: omg.nolblog.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Helmeczi Krisztián: Gondolom, mert nem akartak. Ennyi:) Nem mindenkinek eletcelja a lehuto sztarsag, meg az ujsagok cimlapjain szereples. Arrol nem is beszelve, hogy a rockzene meglehetosen el van nyomva a mediaban. Mindenhonnan a popzene folyik, beszukult zenei kinalat van az osszes orszagosan foghato kereskedelmi radional, tevenel.
csikknorisz
@Helmeczi Krisztián: Mellesleg, otthagyni munkahelyet, csaladot, gyereket, csapot-papot, hogy egy ilyen musorban bohockodjanak? A kiskolyok se sokra ment vele, aki megnyerte. 15 perc hirnevert nem erdemes az embernek felaldozni az egzisztenciajat.
Helmeczi Krisztián
@csikknorisz: Meghallgattam nem is rossz sőt, tudsz adni privátban valami elérhetőséget, vagy webcímet hozzájuk?
bubokaboros
ebbe a műsorba is beengednek mindenkit?????
ez már borzalom .
miért nem rendeznek már csak nemzetiségieknek vagy csak abszolut hallással rendelkezőknek 1 versenyt mindjuk valahol nahonnan még csak közvetíteni sem lehetne. én személy szerint már tudom hogy ezt sem kell nézni , bár nagyon jól indult és valóban szórakoztató is volt de aszt hittem hogy magyaroknak szól és nem a környező országokbol ide szalasztott népekről. rendezzen minden ország magának ilyen és ehhez hasonló tehetségkutatót majd a népek legjobbjai csapjanak össze 1 külön versenyben és kész.
csutak
@csikknorisz: ma, 14:35
Két kedvencem amely mentes a beszűkült kínálatból:
www.radios-direct.fr/rtl2.php - RTL2 francia
webradio.antenne.de/streams/play.php - német

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.