Szíj Melinda nincs kibékülve külsejével. Szakértő mondja el, milyen könnyedén segíthetne rajta

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Azért egy kis phszichoterápia sokat segítene neki, hogy elfogadja önmagát, s ez még nem is fájdalmas annyira mint egy műtét.
Zsoel
@dragonita: Ezt a frázist kifejezetten csak az előnytelen külsejű nők hangoztatják, hogy vigasztalják magukat (bár szerintem még ők maguk sem hiszik). Érdekes módon, a közvélekedés szerinti "jó" nők szájából még sosem hallottam ilyet, pedig a közhiedelemmel ellentétben ők sem mind üresfejűek, köztük is van, akinek a belsője is értékes.

Szíj Melinda pedig nekem nem tetszik.
zsuzsu
hát nem szép ez tény, idősebbnek is látszik a koránál,persze nem is tesz érte semmit,hogy ne így legyen( nem plasztikai műtétre gondolok )az ének hangja nekem nagyon tetszik,de van valami idegesítő abban,ahogyan leminősíti magát..
Diamont Frost
Nincsen csúnya nő, csak keveset ittunk.:)
Diamont Frost
Jaj drágám....mondd , hogy bennem is van valami , ami szép!
--kérleli a nő szeretkezés közben a párját.
--- van hát,! de rögtön kiveszem, ha nem hallgatsz el!
dragonita
@Zsoel: akkor én előnytelen külsejű nő lehetek, hogy ezt hangoztatom :) azért ha lemegyek a bányába, nem jön fel a szén, megsúgom :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.