A szolgáltatót és a csatornát okolja Csonka Andreas, a Megasztár egykori versenyzője szombat esti kieséséért. Nemcsak dalválasztását nem tartja szerencsésnek, de azt is gondolja: a Szlovákiából érkezett szavazatok nem érkeztek meg.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@szerintem: megnéztem a videoklippet. Azért a jelentkezők közül nem sokan mondhatják el, hogy van zenei anyaguk. Azt hittem, rosszul látok, hogy Albert Györgyi is ott csápolt neki, nem beszélve Vágó Istvánról és Katinkáról. Ezért is gondolhatta, hogy őt aztán nem győzi le senki. Tévedett. Szerinem a "vereséget" el lehet fogadni emelt fővel is, nem kell csalással vádaskodni.
szerintem
Nem akarok mellette kortesbeszédet tartani!de ő tehetséges,míg vannak a mezőnyben-nem azt állítom,hogy tehetségtelenek-,de gyengék.Talán attól is függ az egész,kinek mekkora az sms-ező tábora.Pl.az a kicsi lány szerintem egyáltalán nem oda való.Maga a zsűri is elmondta,hogy máshogy képzelték az utolsó kettő felállását.

Emlékeztek Öcsire a Big Brotherből?Ő azért esett ki,mert a sms-ezői összekeverték a szabályokat a ValóVilágéval.Mekkora gondot csinált belőle?Kiröhögte az egészet...

Mennyit írtam már megint....
51kacsa
@magdika: Így van! De miért kell összeesküvés elméleteket gyártani, ha valaki kiesik?
szerintem
Most találkoztam Andrással a napköziben.Mosolygós,nyugodt.Azt mondta már egyáltalán nem bosszankodik,mert kap annyi szeretetet mindenhonnan,hogy már egyáltalán nem bánja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.