Friss hír Spanyolországból: terroristák meg akarták támadni a Real Madrid sztárjait. Az Iszlám Állam terrorszervezet egyik sejtje lövöldözéses támadást tervezett

A támadást az Interpol, az FBI és a spanyol Civil Gárda közösen hiúsította meg. Az Iszlám Állam terrorszervezet egyik sejtje lövöldözéses támadást tervezett a Real Madrid szurkolói és játékosai ellen – derült ki az ‘El Confidencial’ című újság számából. A hírt a Neokohn portál szemlézte. 

A múlt héten az Interpol és az FBI közös műveletben a spanyol Civil Gárdával felszámolta az Iszlám Államhoz kötődő egyik legnagyobb propagandaközpontot – írta az ‘El Confidencial’ beszámolója.

A sejt arra utasította követőit, hogy támadják meg a Real Madrid játékosainak és szurkolóinak buszát.

„Testvér. Várj egy helyen a játékosok érkezési pontjának közelében. Célozz rájuk a szurkolóikkal együtt”

– írták egy kép mellé, amelyen egy csuklyás férfi puskával tüzet nyit, a célpont a Real Madrid buszát vette célba.

Rendkívüli hír: súlyos fenyegetést kaptak a világhírű focisták, le akarták lőni őket

A képünk illusztráció  Fotó: 123rf.com 

A Santiago Bernabéu Stadionban tervezett támadást meghiúsították, és kilenc iszlamistát, köztük gironai, cádizi és almeriai terroristákat pedig letartóztattak.

A Real Madrid egyébként kitűnő idényt tudhat maga mögött: a spanyol bajnokság megnyerése után 0-2-es győzelmet aratott a német Borussia Dortumund felett a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024-es döntőjében, ezzel immáron 15. alkalommal nyerte el a legjobb európai klubcsapatnak járó trófeát, de az első alkalommal úgy, hogy egyetlenegyszer sem kapott ki a végső sikerig vezető úton.

Forrás: Neokohn

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.