A sütőtök nevében hordozza legelterjedtebb elkészítési módját, és mindamellett, hogy egy hideg téli estén nagyon ízletes, igen egészséges és tápláló is. A sütőtök a II. világháború után egyfajta népeledelnek számított Magyarországon, valószínűleg ezért is veszített egy időben varázsából. Mostanában azonban ismét reneszánszát éli: szeptembertől már megtalálható a piacok standjain és egészen januárig bátran vásárolhatunk belőle. És miért ajánlott a fogyasztása? Borbényi Erika, a Napsugár Életház orvosa és életmód tanácsadója most elmondja neked!
Forrás:
HarmoNet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás