Nincs lelkifurdalása a szép színésznőnek - mint mondja: egy házasság nem egyik napról a másikra megy tönkre. Gregor Bernadett szerint van már oka, előzménye annak, ha valaki kifelé kacsintgat.

Forrás: webbulvar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babi11
Egyetértek Bernivel. Nem egy házasság megy tönkre, miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni?!
Mindenkinek joga van az újrakezdéshez,ha úgy látja jónak.
nyanya001
Csak tudnám, mit esznek ezen a Nyuszómuszón????????
Atomqkac azaz EbUraFakó
Magyar Attila egy szánalmas lúzer volt, amig a neten meg nem ismerkedett a Mónival. Addig csak a markával barátkozott. Jobb lett volna, ha megbecsüli az asszonykát, mert Bernike hamar lapátra teszi majd őt is, mint a többi hülyét, aki eddig farkalta!
De meg is érdemlik egymást az tuti, csak az asszonyt szánom....

Bernike meg ne is bánja, ha szétcincálják a lapok! Majd ha egy kétségbeesett asszony cincálja szét, vagy löttyint egy kis salétromsavat a szégyentelen pofájába, majd akkor bánni fogja. Ami késik nem múlik.....
KöBüKi
@babi11: bERNIKE MÁR ÉVTIZEDEK ÓTA UJRAKEZD SZINTE FOLYAMATOSAN,MINTHA CSAK AZ UTCASARKON ÁLLNA.sZEMREBBENÉS N ÉLKÜL SZÉTTOLJA MÁSOK ÉLETÉT,MERT HA EGY FAROKRA RÁKATTAN.AKKOR NEM ISMER SE ISTENT SE EEMBERT.töltenék egy kis forró olmot a hüvelyébe hogy megcsendesedjen!!!!!!!!!!!
overdose1
nem nagy szám festék nélkül vajon milyen? amugy is unalmas egynő lehet
trix
@babi11: Azért arra kíváncsi lennék, ha a te férjeddel kezdene a Gregor Bernadett, akkor is így vélekednél ? Mert ugye joga van mindenkinek újrakezdeni.....de hányszor, és milyen ára van ezeknek az újrakezdéseknek ?Nála minden újrakezdés egyenlő egy új félrekeféléssel. Na ezeket hívják lelketlen kurváknak.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.