Az országszerte ismert televíziós geológus közel száz országot járt be az évtizedek során, 45 úti filmjét vetítették a magyar televíziók. Hat kontinens vulkánjainak kráterébe ereszkedett alá, a Himalájától az Andokig kutatta a gleccserek titkát. Expedíciókkal szomjazta végig Afrika sivatagjait, trópusi esőerdők fái között barangolt, megismerve az ott élő természeti népeket. Eljutott a ma is meztelenül járó hegyi pápuák közé, csónakkal evezett Dél-Amerikában a Titicaca-tavon lakó uro indiánok úszó nádszigeteire. Megszerzett, hatalmas mennyiségű tapasztalatairól, kalandjairól eddig 17 könyvet írt. A kék bolygót talán egyetlen magyar sem ismeri olyan mélységben, mint õ. Televíziós és írói munkásságát számos magas kitüntetéssel ismerték el, az amerikai sajtó a világ ötezer ismert személyisége között tartja számon. -------------------------------------- Nagy tisztelője vagyok Dr. Juhász Árpádnak. Az életpályája itt olvasható: http://www.latvanyostudomany.hu/dr_juhasz_arpad.htm

Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@nyanya001: Kár hogy nincs már ilyen műsor , persze néha ismétlik. Nincs is annál jobb mint a természetben gyalogolni és érezni az erdő nyugtató illatát.
Már ahol persze maradt háborítatlan erdő, és jó tiszta levegő.
nyanya001
@varrólány: Én a neten szoktam "barangolni" ez a kék túra is fent van, csodálatos tájakkal.
Valamikor én sokat kirándultam, apám és anyám vittek bennünket a Budai hegyekbe, Csillebérc, Makkos Mária, Széchenyi-hegy, Úttörő-vasút, de sokat mentünk hajókirándulásra is, Leányfalu, Esztergom, Visegrád......lakóhelyemen is van szép számmal hegy és erdő, de már fájnak a lábaim, igy marad a látvány:)
másvirág
@Csizmás Kond: Megkérjűk @nyanya001:irjon ki egy masszirozó tendert,mert itt vagyok én is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.