Két leghíresebb fajtája a Grana Padano és a Parmigiano-Reggiano (a Parmigiano francia alakja a Parmesan, innen a magyar parmezán elnevezés is), az utóbbit tartják nemesebbnek, mert az alapanyagot adó állatokat kizárólag fűvel, esetleg szénával etetik (silózott takarmány és antibiotikum szóba sem jöhet), és a frissen fejt tejet fél napon belül felhasználják a sajt készítéséhez.

Forrás: zona.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.