A legfelső szintről ugrott le vasárnap este. Az épületet kiürítették.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Zsoel: Az állat nem csinál ilyet. Bennük még él az elsődleges ösztön - élni, szaporodni.:-(
csutak
@Zsoel: Ne ítélj mert nem tudod mi vár még rád!
Vágtam le kötélről olyan embert, akire felnéztem és a legvadabb álmomban sem képzeltem volna el amit tett!
Zsoel
@csutak: Bennem megbízhatsz. Önkezem által nem lépek ki ebből a világból.
csutak
@Zsoel: Amit írsz aszerint eléggé tudod, hogy mit akarsz.
Én pedig túl sokat láttam életem során, legalábbis többet, mintsem szerettem volna:(
Bízom benne, hogy végülis neked lesz igazad!
Zsoel
@csutak: Nézd, nekem is volt elég depresszív, szorongó korszakom a tízes éveimben, de még akkor sem fordult meg soha a fejemben, hogy nekiálljak itt öngyilkonckodni... Én annál sokkal gyávább vagyok. :) Föltételezem magamról, hogy most, felnőtt fejjel már nem fog elmenni úgy az eszem, hogy ilyet tegyek. Főleg így...
Ja, mert hogy szavamat ne felejtsem: a legelső hozzászólásom nem magára az öngyilkosság tényére, hanem a módjára vonatkozik. Én ugyanis azokat, akik nyilvánosan, oly módon lesznek öngyilkosok, hogy ezáltal másokat a hülye dolgaikba belekevernek, megbotránkoztatnak, sokkhatásnak tesznek ki, veszélyeztetnek, horribile dictu! emberölésbe kényszerítenek (pl. mozdonyvezetőket), nos, azokat legszívesebben még egyszer megölném... Ha valaki el akarja dobni magától az életét, ám tegye, de OTTHON és EGYEDÜL! Most gondold bele magad például azoknak a helyébe, akik mellett földet ért és szétloccsantotta a fejét ez az őrült... Szerintem azóta sem bírtak aludni egy percet sem a szerencsétlenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.