A kotrógépet szállító tréler hatalmas csapást mért a vasúti aluljáró tartószerkezetére, amelyről leszakadt egy 300 kilogrammos betondarab.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@farczadi: Nem is azt állítom , hogy fiatal. Csak a kifejezést lehetne finomabban , pld: idős asszony , idős nő. A magyarnyelv kifejező lehetőségei a leggazdagabb világviszonylatban.
farczadi
@ila51: igen-igen, csak még egyszer: az ilyen arcot öregasszonynak hívják, és eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez a szó esetleg bántó lehetne. sőt, azt mondanám, hogy még kedvesebb kifejezés az idős hölgy párosításra, mint az idős hölgy maga. ami a magyar nyelv kifejező lehetőségeit illeti, egyetértek
farczadi
@csutak: ehhez sajnos megint nem tudok hozzászólni. tanítással kellene foglalkoznod, annyi mindent tudsz! és ezt a legkomolyabban mondom. olvasott vagy, meg csomó háttérdolgot ismersz, amiről nekem pl. gőzöm sincs
csutak
@farczadi: :)
Én a hatelemis parasztgyerek tanítsak?
Tudod, bár van papírom pár végzettségemről, de nem érzek magamban kellő erőt ahhoz, hogy tanítsak!
Amit értek azt a tudást képes vagyok átadni, erre gyermekeim és unokáim az élő példák. Nem kevés dolgot megértek, ami roppant elvont mások számára.
De sajnos ma nem a tudás nézik, hanem azt, hogy ki milyen papírt tud felmutatni?
farczadi
@csutak: ezt már valami kapcsán vitattuk az elmúlt napokban is. meg kell keresni azokat a lehetőségeket, ahol nem számít a papír. ahol azt a tudást, amellyel bírsz, pénzzé lehet tenni. de már az is nagy elégtétel, ha másoknak is át tudod adni, a gyerekeiden, unokáidon kívül, akár térítésmentesen is
ila51
@csutak: Ez a 6 elemi sok is. Bernard Shaw-nál olvasható: " Már kora gyermekkoromban kénytelen voltam abbahagyni a tanulmányaimat , mert iskolába kellett mennem. " A képesség fejlesztés nincs iskolához kötve , sőt autodidakta még hatékonyabb is lehet , nincs ami visszahúz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.