Szerencséjére, egy képzelt vakbélgyulladás miatt tették; mert mi lett volna, ha veséje vagy mája miatt történt volna a beavatkozás?

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Az egészségügyi rendszer hiányosságaiból fakadó következményeket az utóbbi időben több sikeres filmben bemutatták. Egy ilyen eset: mivel az állami ellátás olyan, amilyen, egyik barátom élettársa egy magánkórházban kellett hogy szüljön. Komplikáció lépett fel, a tervezettnél hamarabb kellett császárolni. A köldökzsinór a gyermek nyaka körül, a szívhangok gyengülnek. A várt orvos foglalt egy másik műtétnél, egy 30 éves orvos van kéznél csak. Az asszisztensek a barátomat kérdezik: mit csináljanak?! Szerencsére, a 30 éves orvosnak helyén volt a szíve és a keze sem remegett. A gyermek megélt, és ma már az a vágásnyom is begyógyult, amelyet a penge hagyott, amikor a köldökzsinórt még kintről levágták. Ha ez az ügyes fiatal orvos nincs, a rohammentőt hívták volna. A gyermek azonban közben odalehetett volna.
batukán
Na ez az orvos jól megbűnhődik! Szerintem ki kellene venni az ő vakbelét is csak úgy, csak azért mert Ő megérdemli!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.