Sarka Kata túlsúlyosnak találja hat hónapos kisfiát, Dávidot. A kétgyermekes anyuka aggódik fia egészségéért, ezért visszavett a napi tápszeradagjából. Hajdú Péter szerint neje túl aggodalmas.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovikovi
kinek a tanácsára?
Szegény kisgyerek, csak nem szalonnát evett eddig?
Feraj49
Nem a gyerekkel van baj,hanem a nagyeszű némberrel.Legalább kérdezzen utána,hogyan és hányszor kell táplálni a gyereket .Nem azért van nagy feje mert sokat eszik!Nagyfejű az apja is és ő is.Talán ha szoptatna mint az anyák ,nem volna baja a melleivel sem.Ja valamivel elő kell rukkolni a média felé.
csikknorisz
Fel eves? Tegnap meg terhes volt vele. Vagy ez nem a Schubernorbiné? Mindegy, egyhulyeseg. :)
feketeözvegy
@csikknorisz: nem, ő a Hajdúné..........
silber13
Szerintem ez nem igaz, nagy a valószínűsége a párocska saját akciójának!!! Mindegy a téma, csak írjanak, beszéljenek róluk! Undor! :-(((((
mindenlében
Egy szó nem igaz az egészből. Ha valaki látta a ma reggeli Mokkát, akkor megtudhatta milyen buta , esetleg rosszindulatú? volt az újságcikk. Lehet Katát sok mindenért cikizni, de a gyerekét felhasználva támadni, az már aljasság. Minimum elvárás a cikket írótól, esetleg a szerkesztőtől, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.