A világ 17 nagy múzeumát - köztük a New York-i Metropolitant és a Modern Művészetek Múzeumát vagy a londoni Tate Galériát - viszi a felhasználók otthonába a Google, amely "utcanézegető" technológiája felhasználásával hozzáférhetővé teszi a világ nagy művészeti gyűjteményeit az online látogatók számára.

Forrás: prae.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Megnéztem, tényleg jó ! Szinte el is tévedtem a nagy nézelődésben.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Végre valami értelmes kezdeményezés. (eszembe jutottak a f@szbukkon farmot építők, meg kedvencet nevelők)
Ez legalább hasznos és nagyon kellemes elfoglaltság, nem utolsó sorban olcsó, hiszen millió és millió ember van, aki sohasem fog a valóságban eljutni ezekbe a csodálatos múzeumokba. De így legalább megnézhetjük az alkotásokat az eredeti környezetükben!
Aki meg megteheti és felkelti az érdeklődését, biztosan elmegy majd és megtekinti eredetiben is :))) Örülök a kezdeményezésnek.
Atha
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Ja, osztom.
A faszibukkon jönnek ezekkel az idegesítő, defektes, óvodás, faszságokkal, ami miatt már fontolgatom hogy törlöm az accomat.
A múzeum látogatás hasznos és élvezetes. Mindenkinek ajánlom! Remek szórakozás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.