Bár vannak olyan receptek, amelyek előírják, ennek ellenére szükségtelen néhány kenyér-, illetve bizonyos fajta tésztáknál előmelegíteni a sütőt. Csak akkor kapcsold be, amikor az ételt beteszed. Az is felesleges, hogy ellenőrzéskor kinyisd a sütőt, elég csupán benézned az ablakon keresztül, s már láthatod is, milyen állapotban van a “műved”.

Forrás: juicelap.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.