A színésznő kezét két évvel ezelőtt kérte meg a párja, első babájukat várják.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Sosem bírtam ezt a nőt....nem lep meg a hülyesége. Hetven éves lesz, mire a gyerek leérettségizik.....ha megéri....ha normális gyerek születik.....
Beus199
Én szurkolok és gratulálok neki! Erős, egészséges nő, miért ne szülhetne "normális" gyermeket??? Egyébként hallottunk már olyanról, mikor fiataloknak születik sérült gyermeke, szerintem ez nem korfüggő!! Én 44 évesen tervezem az elsőt, mert most jutottam el oda, hogy szeretnék gyereket a párommal!!
feketeözvegy
Nem normális dolog nagymama korban gyereket vállalni, de Ő tudja........Mindenesetre kívánom, hogy egészséges gyermeke szülessen, és megérje amíg lediplomázik........
feketeözvegy
elég megfontolt a párja, ha 20 év után szánta el magát a házasságra és a gyermek vállalásra.........én bizonyára nem vártam volna meg, hogy nagymama koromban szüljek......
nincs nagyobb boldogság, a saját gyermek után mint amikor az unokánkat tarthatjuk a kezünkben.......,
vukkocska
Szültek már Romániában 68 évesen is gyermeket. Annál sokkal kisebb az esély, hogy fel is nevelheti. Biztos meg volt az oka, hogy Fehér Anna csak 52 évesen vállalta a gyermeket, csak drukkolok neki, hogy sikerüljön egészséges babát szülni, amelyik feltehetően császármetszéssel fog megszületni. Ma már csodálatos vizsgálatok vannak, mely megszűri a kései babák esetleges betegségét.
csutak
Ami szignifikánsan igazolt az a baba veszélyeztetettsége!
Nem sorolom fel mely szimptómák fordulnak elő halmozottan a negyven felett babát vállaló nők esetében, mert nem akarok riogatni. De fel kell készülni arra, hogy valamilyen károsodása lesz.
Ha mégsem akkor az mázli!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: teljesen igazad van, de azt is tegyük hozzá, hogy bármilyen jól tartja magát is valaki, azért egy huszonéves nő teste egész másként működik viselkedik, mint egy kétszer annyi idős nőé. Én 22 évesen szültem, akkor még nem volt divat nagymama korban szülni. Ma 22 éves a fiam és boldog vagyok, hogy nem most kell kezdenem a küzdelmet a gyerekneveléssel.
Mellesleg sosem tudtam elképzelni, hogy a gyerekem érettségijére járókerettel csattogjak be....no persze a hiúság, az nagy motor.....:)))
Bátran mondhatom, mert csakugyan így volt, tudatosan terveztem fiatalon a gyereket, mert azt akartam, hogy amikor ő már felnőtt lesz, akkor még én is nézzek ki valahogy és legyen még alkalmam évezni egy kicsit az életet, mire végleg lepusztulok. Minden bejött, úgy ahogy terveztem egy kivétellel......a válságot nem terveztem be. Jósnő, sajna nem vagyok xD xD xD
Dr. Akula
@Atomqkac azaz EbUraFakó: "egy huszonéves nő teste egész másként működik viselkedik, mint egy kétszer annyi idős nőé. "
Ez igaz!!!!!:)))))))))))
varrólány
Elég optimista kijelentés Czeizel doktortól, hogy a most negyvenes nők nyolcvan évig élnek. Én legalábbis nem vagyok ennyire bizakodó.
A nőket fiatalítja a babavárás de hogy 52 évesen is igaz lenne azt nem tudom.
Szerintem jobb későn mint soha, bár tényleg nagyobb a kockázata.
Nem biztos hogy fel tudja nevelni mert már korosabb? Mi a garancia arra hogy egy fiatalabb anya megéri a gyerek nagykorúságát?
feketeözvegy
@varrólány: semmire sincs garancia, de több esély van egy fiatal anyának felnevelni a gyermekét mint egy nagymamának....
Azonkívül, nem tudom jó-e a gyermeknek ha idős emberek nevelik fel. Persze lehet türelmes, szeretheti nagyon, de ...........Takács Marika is nagyon későn szült, nem is érte meg a lánya nagykorúságát sem......szegény lány az apja halála után ott maradt egy szál magában. Szerintem ez nem jó dolog! Mikor egy gyerek elindul az önálló életbe, szüksége van a szülői segítségre, és itt nem az anyagiakra gondolok!
Beus199
Annyira jó, mikor mások - ismeretlenek - ítélkeznek az emberek felett! Hogy jön ahhoz bárki, hogy elitélőeg nyilatkozzék bárkiről. Mindenkinek megvan az oka arra, hogy mit miért csinál, miért akkor szül, stb., stb. Inkább mindenki a maga háza táján sepregessen. Gondolok itt "feketeözvegy" elég megfontolt a párja, ha 20 év után szánta el magát a házasságra és a gyermek vállalásra...előbbi kijelentésére.
feketeözvegy
@Beus199: nem ítélkezünk, a véleményünket mondjuk el........ez egy ilyen oldal. Ha valaki vállalja a nyilvánosságot, annak számolnia kell azzal is, hogy kritikát is kaphat.
És változatlanul azt kívánom nekik, hogy egészséges legyen a baba, és fel is tudják nevelni.
csutak
@Beus199: Ha én valamiről írok, akkor azt alá tudom támasztani tudományos érvekkel!
Ezt sokan rühellik, de nem fogok változtatni, mert alapelvem az, ami honlapom kezdő gondolata:
"
Csak az a tudás ér valamit, amit másokkal megosztottál!"
furfang
A sok százéves tapasztalat azt tartja, hogy a későn született gyerekek vagy zsenik, vagy abnormálisak. 52 éves korban meg már szerintem nem is későn, hanem túl későn született gyermekről beszélhetünk. Nem tudom, hogy szabad -e reszkírozni, de nyilván felkeresték Ceizelt, vagy más genetikust.
csutak
@furfang: Egy nő két dologért borít fel mindent:
1, Legyen gyereke!
2: Ne legyen gyereke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.