A színésznő kezét két évvel ezelőtt kérte meg a párja, első babájukat várják.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
@varrólány: semmire sincs garancia, de több esély van egy fiatal anyának felnevelni a gyermekét mint egy nagymamának....
Azonkívül, nem tudom jó-e a gyermeknek ha idős emberek nevelik fel. Persze lehet türelmes, szeretheti nagyon, de ...........Takács Marika is nagyon későn szült, nem is érte meg a lánya nagykorúságát sem......szegény lány az apja halála után ott maradt egy szál magában. Szerintem ez nem jó dolog! Mikor egy gyerek elindul az önálló életbe, szüksége van a szülői segítségre, és itt nem az anyagiakra gondolok!
Beus199
Annyira jó, mikor mások - ismeretlenek - ítélkeznek az emberek felett! Hogy jön ahhoz bárki, hogy elitélőeg nyilatkozzék bárkiről. Mindenkinek megvan az oka arra, hogy mit miért csinál, miért akkor szül, stb., stb. Inkább mindenki a maga háza táján sepregessen. Gondolok itt "feketeözvegy" elég megfontolt a párja, ha 20 év után szánta el magát a házasságra és a gyermek vállalásra...előbbi kijelentésére.
feketeözvegy
@Beus199: nem ítélkezünk, a véleményünket mondjuk el........ez egy ilyen oldal. Ha valaki vállalja a nyilvánosságot, annak számolnia kell azzal is, hogy kritikát is kaphat.
És változatlanul azt kívánom nekik, hogy egészséges legyen a baba, és fel is tudják nevelni.
csutak
@Beus199: Ha én valamiről írok, akkor azt alá tudom támasztani tudományos érvekkel!
Ezt sokan rühellik, de nem fogok változtatni, mert alapelvem az, ami honlapom kezdő gondolata:
"
Csak az a tudás ér valamit, amit másokkal megosztottál!"
furfang
A sok százéves tapasztalat azt tartja, hogy a későn született gyerekek vagy zsenik, vagy abnormálisak. 52 éves korban meg már szerintem nem is későn, hanem túl későn született gyermekről beszélhetünk. Nem tudom, hogy szabad -e reszkírozni, de nyilván felkeresték Ceizelt, vagy más genetikust.
csutak
@furfang: Egy nő két dologért borít fel mindent:
1, Legyen gyereke!
2: Ne legyen gyereke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.