Hiába tiltja januártól az új médiatörvény, továbbra is a hangos reklámokra panaszkodnak a nézők. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság több csatornán méri a reklámok hangerejét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ev elejen par napig betartottak, azota leszarjak. Nem kell nekem ennek a megallapitasahoz se bors cikk, se meroeszkoz, van sajat fulem. :)
almalibre
Örülök a korlátozásnak! Hasonló problámát jelent, hogy különböző csatornák, különböző hangerőt használnak, így egy éjszakai csatornaváltásnál felébredhet az egész ház. Őszintén szólva nem értem ez miért nincs szabályozva, a XXI. században nem hiszem, hogy egy pénz kérdés lenne, csupán odafigyelésre lenne szükség, mondjuk a műsorszórók részéről...
kovikovi
kúr vagy Mari!!!!

csitujjá máááá

meghajja az egész faluuuuuu....
furfang
Engem is. Ennek a szabályozása benne van a médiatörvényben! Tessék változtatni rajta végre!!!!
Kutyafüle
Engem is az őrületbe kerget! különösen a COOL! Egész este a kezembe van a távirányító, csak így lehet hallgatni. Víszhangzik a lakás!!!!!!!!
egyébként mi a nyavalya az a kúl vagy Maris????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.