Az ételek sűrítésének egyik fajtája, amihez szükség van zsírra vagy olajra, lisztre, vízre és esetleg az ételtől függően fűszerekre, vagy egyéb hozzávalókra (pl. pirospaprika, hagyma, fokhagyma…).

Forrás: konyhaguru.hu
Feltöltő: szilva
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
na a rántás az nekem ugyis egy nagy kérdés volt eddig :) de majd megpróbálkozok vele
vsop
Fenébe a rántással, natúr csirkemell gombás rizzsel, ubisalival, kell ennél fincsibb? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.