A nap csúcspontja ismételten Alekosz és Béci szóváltása volt. Kicsit már nekünk is unalmas, hogy megint a görög pártjára kell állnunk, de a videó itt is magáért beszél. A jelenetben Béci egyértelműen megfenyegette játékostársát, ami a magyar törvények szerint veszélyes fenyegetésnek minősül, és akár letöltendő szabadságvesztéssel is büntethető. A „Kint majd megkapod!”, és a „Majd meglátod!” Megkeserítem az életed! " stb. kijelentések ráadásul nagy nyilvánosság előtt hangzottak el. Emlékszünk még, hogy Győzikét már másnap feljelentették amikor showjában biztonsági öv nélkül vezetett? Olvass tovább... Katt a címre

Feltöltő: valowriter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pikírt02
@full: Ennél a csatornánál az alkalmazottak és a szereplők 80%-a cigány, nem vetted észre??
pacsirta
Én Alekoszt küldeném a francba. Nem sokat látok ebből a gyönyörűséges Való világból, de Alekosz egy nagyképű ..ar jankó!!!
Attól, cigány a Béci, nekem jobban teszik a viselkedése. Alekosz állandóan pusmog azzal a hülye Évával. Undorítóak!!!!!!!!!!!!!!!
silber13
@pikírt02:Na idefigyelj te hülye állat! Húzz el a büdös francba Vonáddal együtt!
piszkos 12
pikírt02 Mit írtál,hogy le van tiltva??? Legyél már olyan ember országodba példa értékű
és nem bánt senkit. Nem ismerem a hozzá szólásod,hogy mi volt.Felesleges ez a viselkedési forma. Mit szeretnél belharcot. Országunk békét szereti.Alekosz egy alkoholista és Éva is. Anikó meg egy taktikás alkoholista. Laci egy türelmes és jó érzelmű. Párbaj nyertese Béci és Laci lesz!!!!!!! Bár mit csinálsz ezt emberek látják.

,?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.