VV Éva három legyet is üthet egy csapásra, miután Gigit hívta párbajra a szerda esti kiválasztás során. Amennyiben ugyanis kint hagyja a Rácz lányt, nemcsak egy erős riválisától szabadul meg, de vélhetően mentálisan megtöri Bécit és Jerzyt is. Ezzel a taktikai manőverrel tehát alaposan bebiztosíthatja helyét a hármas döntőben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@full: ilyen baromságot hogy írhatsz? Ő egyébként sem Rác, hanem Rácz. Az más kategória. Azért csodálkoznék, ha a közönségnet az alkoholista, bunkó, szangvinikus természetű Éva kell. Ha csak véletlenül is a képernyőm elé kerül, azonnal megyek máshová. Borzalmas.
Gabec19
vukk. Azért így egyből gondolom hogy teis cigány vagy. Ez elsőre kiderül. De ha a közönségnek az agyaras lófejű kurva kell, aki szopnék.hu-s ingben pózoló pornószinésznő akkor nemhogy a tévét nemnézem de elmenekülök az országból is mert nemsokára itt az invázió. Te borzalmas "Roma" (Cigányretek)
ludasmatyi
vukk-on nem csodálkoznék,ha Gigiék tesói közé tartozna.Ők ilyenek mind,így élnek és a testükből,bár nem azért mert oly szépek,hanem a választék közöttük van.Tesó is olyan,mint apuka,tehát ismert .............
Inkább nézek egy szórakoztató,vitatkozó és magát meg védő nőt,aki végig adta,hogy milyen,mint egy ócska,fekete r.......t. Az utak széle tőlük hemzseg.
nmaria
@vukkocska: Pedig sajnos ilyen primitív az emberek döntő többsége. Hajrá Gigi!
kicsibibe
Remélem, hogy a Gigike kint marad, és mehet tovább árulni a testét. Hiába ő is kisebbségi. Csak éppen hallgat róla mint a sír. A Ráczokból elég már. Nagyképűek beképzeltek, csak nem tudom ugyan mire. Hiába árulja a lány a testét, mégis albérletbe laknak. Ha valamelyik Rácz nyeri a végét, lesz ám retyerutty az új házba.
full
Jaj!!!Megnyugodtam,hogy Éva ment vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.