Egészségügyi problémái miatt kiköltözött a luxusböertönből Laci, a villa doktora. Mint megírtuk, a show legkeményebbnek tartott játékosát szerdán végtagzsibbadással és erős mellkasi fájdalmakkal szállítottak kórházba mentőautóval. A Szent Imre Kórházban alaposan kivizsgálták, és éjszakára is benntartották megfigyelésre. Ma reggel azonban már visszatérhetett a villába, ahol – mint kiderült – pánikbeteg lett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bandolero
@editta: Milyen panik beteg?? Semmit nem csinalt a Villaba,es meg o panikol,egy lagy taplo.O csak hizott a Villaba,de erte semmit nem tett.Nem vetted eszre draga editta,hogy mikor kellett volna a hullokkel,bogarakkal talalkoznia akkor lett beteg.Ot nem bantotta senki,o bantott masokat es fenyegetozott,de ez mit sem szamit ,en meg ilyen puhany ferfit meg nem lattam.Milyen kikepzo tiszt volt?Ilyen lagy melakot nem lattam,barmelyik lanynal is gyengebb volt.Es meg egyet sem parbajozott,hol van a ferfi buszkeseg Laci?????
Powika
@bandolero: Jól látod! Egy sunyi geczi volt és maradt is... :-) Egy igazi mazsola... :-)
bandolero
@editta: Az egeszseges emberek az ilyen megprobaltatasokat ki kell,hogy birjak,plane Laci mivelhogy kikepzo tiszt is volt,ha volt!?En nem tudom de nem latszik rajta a katonasag.A magyar katona egy ilyen jatektol meghatraljon!Mi lesz veletek NATO? Ha majd jonnek a bajok,hivjuk a mamit,vagy egyet sirunk!Hajra Alek,hajra Eva.Az ilyen puhanyok nincs amit keressenek a jatekba,....
palika
Remélem kiderül róla, hogy hány embert ölt.
bandolero
@palika: Ez nem olt embert egyaltalan,egy csirke nyakat sem merne elvagni.Vajon volt egyaltalan katona? Igen ,"anyamasszonykatonaja'.Ha a batorsagot egy 1-10-es skalan mernek,o biztos ,hogy megkapna a 0,3-t.Egy 40-eves "ferfitol" nem semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.