Zalán születése óta már háromgyermekes családanyának mondhatja magát Rubint Réka, aki olyan slank, mint tinikorában.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovikovi
Slank? Tehát vékony? És akkor mi van? Biztos nem eszik.
Kutyafüle
Tojok rá, hogy mit csinál a réka.
Ha a 3 gyerekkel nincsen dolga, akkor ugráljon. Visszagondolok arra, amikor én voltam gyesen a kislányaim között volt 2 év különbség, naponta mostam 20 pelenkát, ebédet főztem délre mert hazajött a férjem, tápszert főztem a csecsemőnek, főzeléket a másiknak, este zuhantam az ágyba, nem kellett ugrálnom. Anélkül is elfáradtam.
olcsibacsi
Valamiért amikor sóbertéket meglátom a tévében vagy cikket olvasok róluk mindig egy bizonyos "kép" jut az eszembe róluk.... sziget fesztivál, réka és norbika sétálgatnak a slepp között és fintorogva jegyzik meg hogy milyen mocsok van és tiszta retek az összes ember.....majd rékácska egy rendes rocker srácra mutatva jegyzi meg az ő hites urának kb szó szerint a következőt: nézdmár milyen retkes a keze, képzeld el hogy ezzel a kézzel ujjaza meg a lányunkat......
És ezt az egyik esti "hírműsorban" láttam és hallottam...
Atomqkac azaz EbUraFakó
Látom itt járt a Rékuci és mindenkit lepontozott! No, én meg mindenkinek adtam egy pluszt. Jó lenne, ha a gyerekek nem mint reklámhordozók szerepelnének az életükben, hanem mint családtagok, gondoskodásra, anyai szeretetre szoruló lurkók! Nem hinném, hogy a pár hetes kisfiút nagy boldogsággal tölti el, hogy a hülye anyja mindenhová hurcolássza! Egy ilyen kicsi babának még nem elég erős a csontozata ahhoz, hogy naphosszat kenguruban üljön!
A kockahas meg kezd mániává válni, nem tudom miért kellene egy nőnek kockahasának lenni! Mellesleg a képen nem igazán kockahas látható, mint inkább egy kis pocak!
Disznópofa
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Az a kis has már a negyedik lurkót jelzi.:-)))
Lehet valakinek kocka a hasa feszes a combja, mint valami drótkötél, akkor sem nőies, egy igazi bombázó nőnek teljesen más a formája, de ha valakinek tetszik a férfias nő, akkor Rékuci az ő asszonya! Egyébként ő rá is ráunt a Nor bika, talált egy nem kocka hasú, nem acélos izmú csak csupán egy női idomokkal megáldott hölgyeményt. Úgyhogy nem kell annyira sztárolni ezt a nőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.