Menczer Tamás a Politikai hobbista című műsor vendégeként mondta el véleményét az ellenzékről. Nem teszik zsebre, amit kaptak.

Menczer Tamás ilyen keményen még soha nem szállt bele az ellenzékbe: Ott vannak, ahova valók, a magyar politikatörténet szemétdombján

Fotó: Facebook/menczer.tamas

Most hol vannak? Ott, ahova valók. A magyar politikatörténet szemétdombján, az SZDSZ mellett. Ott vannak, ahová valók. És akkor Donáth Anna lemond, és bejelentkezik Fekete-Győr András. Akkor megremegett a lábam, amikor ezt olvastam, hogy na, most mi lesz veülnk?

- fejtette ki véleményét Menczer Tamás a műsorban.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A szemetet összefújta a szél, és, amikor már jó nagy kupac lett, elnevezte magát fidesznek. Magyarország, 1989-2024.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@jesz: 10:56 Momentán nem gyurcsányról mintáznám az "ingyenyélők" szobrát, neki ugyanis van miből " ingyen élnie". Talán ezért sem vesz fel egyetlen lukas két fillért sem 2004 óta a magyar közpénzből...sem a miniszteri, sem a miniszterelnöki, sem a parlamenti tiszteletdiját. Megy húsz éve jótékonysági célra. Abban igazad van, hagynia kellene a francba ezt az erkölcs nélüli mocsarat...csapolja le más, ha akarja. Ha nem, meg akkor kisnyúl...Érdekes, hogy orbán ingyenélést nem kifogásolod, sem menczerét, talán azért mert ők, amióta léteznek a magyarok "javaiért" élnek, és dolgoznak.
Cherry
Szarospofájú, csak mint az ikertársa Bayer Zsóti, egyre hülyébb és egyre sz@rosabb
Szegény Dzsoni és Árnika
@Eladott Ország: 1011
Sajnos ebben benne volt a most bukott eelnzék is. Ha nem vesznek részt a választásokon - ahogy sok értelmes ember tanácsolta is -, ezzel kikényszeríthették volna, hogy ne lehesen megváltoztatni a választási törvényt kétharmaddal, ami egyébként is alkotmányellenes volt, de kellettek nekik a pozíciók, meg a pénz kalácsra.
rücsü41
Menczernek ajánlanám , hogy foglalkozzon először a saját pártjának problémáival, hogy kettővel kevesebb képviselője lett az EU-ban , hogy nem tud önállóan kiállítani egy versenyképes főpolgármester jelölte csak hátulról , stikában tud támogatni egy sokkal esélyesebb jelöltet, hogy az EP képviselői nem tudnak egyetlen pártcsaládba sem beülni, mert Orbán Viktor fusztráló magatartása miatt nem fogadta be eddig senki és kóvályognak a EU Parlamentjében mint gólyafos a levegőben, stb , stb!Ha ezeket a problémákat megoldotta már kedves és aranyos Menczerem, akkor foglalkozzon a családdal , ott is akadhat egy két probléma., vagy talán van ötlete ezeknek a kritizált pártoknak a megmentésére?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.