Az, hogy a pasik olykor méricskélnek, nem újdonság, ahogyan az sem, hogy a hímvesszőjük nem csupán anatómiai szervük, hanem legféltettebb kincsük, ami érintésre roppant érzékeny. Vajon mi nők milyenre vágyunk leginkább?

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bugajakab
Én a következőt hallottam.

"Vékony hosszú jól beér,
rövid vastag többet ér"

Már be is pirultam ebbe:-(((
qxy
@Bugajakab: Két nő beszélget a vonaton hogy melyik farok a jobb. Az egyik azt mondja Az indiánoké az jó mert hosszú. A másik. szerintem meg a cigányoké mert az vastag. A sarokba ül egy igen barna faszi és megszólal. Hölgyeim engedjék meg hogy be mutatkozzam, Lákátos Vinettú vágyok.
csutak
Sári mama Vásárosnaményban (Második házasság) azt mondta egy esti szalonnasütéskor, hogy "minden milyen hosszú, csak jó vastag legyen":)
Akkor már 80 felett járt!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Na, itt vagyok, mint illetékes és élemedett elvtársnő :)))
Nőtársaim nevében ki merem jelenteni, hogy a kis méret nem nyerő, valamint a hosszú vékony sem. A "kicsi de játékos" elmélet nem áll meg!
Az nem baj, ha nem túlságosan hosszú, de legyen a derékbősége emberes! :))))
qxy
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Igazad van Na ezért írtam amit írtam.és nincs csalódás se itt se ott mert pont jó mert az a jó ha pont jó.Amúgy minden faroknak van tokja csak nehéz megtalálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.