A kézdivásárhelyi kiscsillagot teljesen elvarázsolja a fővárosi nyüzsgés. László Attila úgy érzi, mintha nyaraláson venne részt, minden új számára: a tömeg, a metró, a villamos, a mozgólépcső, a mozi - még a lift is. A fiú születése óta édesanyja minden törődést megad gyermekének.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Én amondó vagyok, hogy magyar az aki annak vallja magát, de!
Magyar állampolgár csak az legyen aki itt melózik és adózik!
Mert holnap kérem a román kormányt, ugyan hagy ugassak már bele az ő dolgukba!
Dr. Akula
@bandolero: tudod egyáltalán, hogy mit írsz? Ja, nekem meg 600 ezer Ft.-ba került egy nagyon szimpatikus erdélyi házaspár, amikor rájuk bíztam a lakásomat! Hagyjuk már ezt az Erdélyieskedést, vazze!!!! 2 év után visszajöttem, és nem győztem a bíróságokra, meg a behajtókhoz járni! Szép magyar erdélyi pár volt! Ajánlanám neked őket4!!!!
bandolero
@brumi58: Olvastad azt a konyvet,: A balgasag dicserete ? Nalunkfele az ilyennek ugy mondjak balfek.Hamar megbiztal valakiben es beengedted a lakasodba es atvertek az teged minosit.En neked lettem volna szegyeltem volna ide kiirni kozpredara,hogy mindenki rajtad rohogjon.Ez nem is biztos,hogy igaz volt,de ugy is teged minosit.Nehogy odaadtad volna a lakasod ket idegennek,vagy olyan lakasod volt,hogy nincs amit felteni??Es megis,hogy hajtottak be az ellopott holmikat??Erdelybe jottek a behajtok?Kicsibaratom ANDERZEN megalt,vege a mesenek!@csutak: Neked meg annyit mondok,hogy soha nem akart egy erdelyi sem szavazni a hataron kivulrol,en nem tudom,hogy ezt honnan veszed??
silber13
Látom, nagyon messze vagyunk, mondhatni fényévnyire kerültünk az eredeti témától. Szomorú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.