A kézdivásárhelyi kiscsillagot teljesen elvarázsolja a fővárosi nyüzsgés. László Attila úgy érzi, mintha nyaraláson venne részt, minden új számára: a tömeg, a metró, a villamos, a mozgólépcső, a mozi - még a lift is. A fiú születése óta édesanyja minden törődést megad gyermekének.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
Te meg nézd át a nyelvtankönyvet te kis buta. TÁJOTT?
roberto
Még jó, hogy buszt látott életében...

Ki hiszi ezt el könyörgöm?
Atha
B@zmg ez a bulvár!

Még jó hogy nem ilyen címmel hozták le;
"Az erdélyi kiscsillag sikítozott a mozgólépcsőn, azt hitte hullámvasút!"
pumukli
miért kell mindig külföldinek nyerni nincs elég magyar? Rúzsa Magdi,
adrenalink
A tátott száj rendben van, csak hang ne jöjjön ki rajta!
csikknorisz
De egy bugyuta dolog ez a kiscsillagozas. Mint valami ovodas vetelkedon. Mas elnevezest nem tudtak talalni a versenyzokre?
bandolero
@Attilaahun: folytatom a gondolatot:sok suttyo,tapos fereg azt hiszi,hogy mi olyan lemaradottak vagyunk,meg a Himnuszukat is erdelyi irta,Arany-Szalontai szuletesu,Mikszath paloc,Petofi szerb,Tamasi Aron szekely volt, Puskas Tivadar -Ditroi szuletesu volt,Teller Ede,Wigner Jeno zsido volt.Ezek az emberek apoltak a magyar nyelvet,kutatasokat vegeztek Magyarorszag eloremeneteleert,es ti beszeltek a nagymagyarsagrol,es kikre is vagytok annyira buszkek? Gyozire,Gigire,Becire,A"feketeozvegyre"?Ezek a ti celebjeitek?Minden csatornan csak "Ciganyshow"-t latni,mert mar nincsenek magyar celebek?
bandolero
Attila fel a fejjel,mutasd meg,hogy te szekely vagy,es nem tudnak teged legyozni!Hajra Laszlo Attila te kis szekely celeb!Nagyon drukkolunk neked az egesz Szekelyorszag,es minden lepesed figyeljuk!
dodo571031
A csillag születikben nem csinálnak hüjét magukból a résztvevők úgy mint a nagy duettben.
sólyomszem
@Attilaahun: Én Erdélyben töltöttem pár napot az év végén. Minden elismerésem az ott élő székelyeknek. Azt a kedvességet, udvariasságot és baráti szeretetet már régen tapasztaltam itthon.
sólyomszem
Székelyudvarhely-Tibod. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
silber13
@bandolero : a székelyzsombori Nyírő Józsefet se felejtsd ki a felsorolásból!
ila51
Nyírő József - Uz Bence hamarosan el is olvasom újra.
bandolero
@silber13: Elnezest,hogy kifelejtettem Nyirot, a Veszedelembe jatszottam is(Madefalvi veszedelem),ezen kivul megemlithetjuk Suto Andrast,Kanyadi Sandort,,Toth Arpadot,stb,akik maradandot alkottak a magyar irodalomban.
Dr. Akula
@bandolero: akkor határon belüli magyar nem is alkotott semmit, egyetlen nevezetes határon belüli magyar sincs. Akár nem is létezünk számotokra......?? de szavazni, az jó lesz igaz? Én is arra szavaztam. De kezdek elmerengeni rajta, ahogy kinéztek innen minket........
bandolero
@brumi58: ti baratom nagyon vaganynak erzitek magatokat ,mindig fikazzatok a tajszolassal beszeloket,mindenki nem lehet Pesti,de meg hozza tennem azt,hogy mindnyart nem tudtok beszelni magyarul.Azt a kis Laszlo Attilat vedtem meg ,es azt irtam,hogy mi is magyarok vagyunk es nem kell igazabol lenezni az erdelyieket,azt hiszem,hogy te nem voltal nalunk,mert,ha igen akkor mas volna a velemenyed rolunk.Hogy a Wiskis letezik az biztos,en szemelyesen ismerem,de ne felejtsuk el,hogy egy nagyszeru hokis(jegkorongozo)volt,mindamellett,hogy elkovetett nehany rablast,de o is a mienk.
bandolero
@brumi58: figyelj ide baratom,ne szavazzatok,mert meg egyszer a hirhedt Gyurcsanyotok idelyeben ellenunk szavaztatok,meg is lett az eredmenye,kb20 szazaleka szavazott az erdelyiekre a tobbi meg ellenunk.Na ennyi igazi magyar van Magyarorszagon a tobbi magyarul beszelo horvat ,szlovak ,szerb ,ukran,roman ,cigany,ugy hogy mar feloletek mi nem varunk semmi jot.
csutak
Én amondó vagyok, hogy magyar az aki annak vallja magát, de!
Magyar állampolgár csak az legyen aki itt melózik és adózik!
Mert holnap kérem a román kormányt, ugyan hagy ugassak már bele az ő dolgukba!
Dr. Akula
@bandolero: tudod egyáltalán, hogy mit írsz? Ja, nekem meg 600 ezer Ft.-ba került egy nagyon szimpatikus erdélyi házaspár, amikor rájuk bíztam a lakásomat! Hagyjuk már ezt az Erdélyieskedést, vazze!!!! 2 év után visszajöttem, és nem győztem a bíróságokra, meg a behajtókhoz járni! Szép magyar erdélyi pár volt! Ajánlanám neked őket4!!!!
bandolero
@brumi58: Olvastad azt a konyvet,: A balgasag dicserete ? Nalunkfele az ilyennek ugy mondjak balfek.Hamar megbiztal valakiben es beengedted a lakasodba es atvertek az teged minosit.En neked lettem volna szegyeltem volna ide kiirni kozpredara,hogy mindenki rajtad rohogjon.Ez nem is biztos,hogy igaz volt,de ugy is teged minosit.Nehogy odaadtad volna a lakasod ket idegennek,vagy olyan lakasod volt,hogy nincs amit felteni??Es megis,hogy hajtottak be az ellopott holmikat??Erdelybe jottek a behajtok?Kicsibaratom ANDERZEN megalt,vege a mesenek!@csutak: Neked meg annyit mondok,hogy soha nem akart egy erdelyi sem szavazni a hataron kivulrol,en nem tudom,hogy ezt honnan veszed??
silber13
Látom, nagyon messze vagyunk, mondhatni fényévnyire kerültünk az eredeti témától. Szomorú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.