Vadat és halat, s mi jó falat. Az átlagember számára szinte elképzelhetetlen luxus közepette zajlik a magyar EU-elnökség. A Blikk végignézte a Külügyminisztérium ezzel összefüggő szerződéseit, és kiderült: a hazánkba látogató hatalmasságok királyi fényűzésben részesülnek. A legnagyobb költséget a Magyarországra látogató kormányfők, miniszterek és más "nagykutyák" elszállásolása adja. A legolcsóbb szállodai szobák 25-30 ezer forintnál kezdődnek egy éjszakára, de van olyan lakosztály, amely 1,1-1,5 millióba kerülhet. Az EU-s számlát a magyar adófizetők állják.- A magyarországi eseményekkel kapcsolatos kiadások alapvetően a magyar költségvetést terhelik - közölték lapunk megkeresésére a Külügyminisztériumban. A tárcánál erre a célra a 15,5 milliárd forintot "tettek félre". - Összesen 270 rendezvényt szervezünk, a költségek megoszlásáról csak az elnökségi elszámolások lezárásakor lehet pontos képet kapni - mondták.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Nagyon örülünk az eu elnökségnek!
palika
Ezek a mocskosak élősködnek rajtunk, mi meg a nép, meggyalázva nézzük, hogy mit művelnek. Ha, eljön az idő, ezek az ingyen élők, földönfutóvá válnak!
ila51
megy a rongyszedés , meg a rongyrázás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.